drag and drop web builder

© Copyright 2018 CDS Impetus Dance - All Rights Reserved

Dansatori pentru evenimentul tau

Impetus Dance pune la dispozite o echipa de dansatori profesionisti, gata sa se adapteze cerintelor tale. Fie ca este vorba de o nunta, botez, petrecere tematica ori corporativa sau orice alt tip de eveniment, suntem pregatiti sa oferim show-uri de dans dinamice si interactive, ce implica diferite stiluri de dans si coregrafii, dar si dans cu publicul sau animatie .

Fie ca optezi pentru un show de dansuri standard sau latino-americane ori iti creezi propriul spectacol, echipa de dansatori Impetus este gata sa se adapteze cerintelor tale atunci cand iti doresti un spectacol artistic pentru evenimentul tau.

Dansatorii profesionisti cu multiple rezultate nationale si internationale si cu experienta acumulata in peste 10 ani de dans, pot face fata oricarui tip de eveniment. Nu conteaza daca este o nunta sau un botez, ori o zi de nastere sau o petrecere corporativa, este placerea noastra de a va incanta audienta cu un moment plin de eleganta si rafinament.

Nu conteaza de unde esti, venim oriunde ai nevoie, atata timp cat se asigura transportul si cazarea pentru locatiile din afara orasului Bucuresti.

Durata standard a unui moment este de aproximativ 30 de minute, dar aceasta poate sa difere in functie de preferinte si bineinteles ca si numarul de dansatori implicati in spectacol poate fi la alegere, minimul fiind de o pereche ( 2 dansatori).

Pe langa spectacolul de dans , oferim si dans cu publicul, sau animatie.

Cateva exemple de spectacole oferite:

Show de dansuri standard:

Vals lent    Vals Vienez    Tango     Slow fox    Quick Step

Show de dansuri latino-americane:

Samba    Cha-Cha    Rumba    Paso Doble     Jive

Show combinat:

Vals lent     Vals Vienez    Tango    Samba    Cha-cha    Jive


Daca te-am convins si crezi ca suntem o prezenta potrivita evenimentului tau, contacteaza-ne telefonic sau prin e-mail.


 


© Copyright 2018 CDS Impetus Dance - All Rights Reserved